Skip to content

Avdelningen anordnar kortare kurser och seminarier inom ämnesområden som är aktuella för informationsspecialister inom både offentlig och privat verksamhet.  Vi arrangerar även studiebesök, har en lunchbokcirkel och ordnar en och annan kulturell aktivitet. Kom med och knyt kontakter, nätverka och byt erfarenheter med gamla och nya kollegor. Idag har vi främst verksamhet i och runt Göteborg, men skulle gärna utöka med aktiviteter i fler delar av vårt medlemsområde (västkusten, Västra Götaland, Värmland, Småland).  Hör gärna av er med förslag och önskemål om aktiviteter – var ni än befinner er!

Besök gärna vår Blogg!

Vi finns på Twitter också!

#SFISdelar

SFIS vill vara en förening som alltid är aktuell. Att kunna lära sig av sina kollegor i branschen och att dela med sig av sin kunskap, är ett bra sätt att vässa sin kompetens och skapa nätverk. Vi har tidigare haft träffar på temat ”Verktyg i Vardagen” där kunskapsutbyte varit fokus. Sammankomsterna var mycket uppskattade och man gick därifrån med entusiasm och energi.

Nu vill vi fortsätta på samma linje. Med #SFISdelar vill vi lyfta fram kunskapsutbyte kollegor emellan. I januari hölls en första workshop på Chalmers om referenshanteringsprogrammet Mendeley.
Har du något du vill förmedla till dina kollegor? Vad vill du lära dig mer om? Eller finns det t ex ett dataprogram/ verktyg som du vill höra mer om?

Vi vill gärna få idéer och tips från våra medlemmar. Vad vill just du att SFIS Mellan ska ha för arrangemang för att du ska ha nytta av det och kunna utvecklas på din arbetsplats och i din profession?

Kontakta styrelsen och ge oss förslag!

Västsverige

Min sida

Se och uppdatera dina medlemsuppgifter i medlemsregistret.

Bli medlem

Gå med i föreningen och ta del av förmånerna.